TMS Backup

TMS Backup

TMS Backup egy egyszerű, használható biztonsági mentés program Microsoft Windows OS
Értékelés
 
Az Ön szavazata
Pontszám
1.4
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 1 díjat kapott
TMS Backup egy egyszerű, használható biztonsági mentés program Microsoft Windows operációs rendszereket, amelyeket úgy terveztek, hogy biztonsági másolatot az adatok, fájlok alapján könyvtárszerkezet. Egyszer beállított lehetővé teszi, hogy a szelektív biztonsági mentést kell végezni könnyen egészét vagy egy részét, előre beállított szakaszok. Egyszerű szöveges leírásokat is lehet szemléltetni a különböző tartalék szakaszok.
Alapján, az egyszerű elrendezés, védett, biztonságos közigazgatási réteg, napi mentések ezért végezhető el biztonságosan, könnyen még a kevésbé tapasztalt felhasználók számára.
TMS Backup konfiguráció teljes mértékben a menü-vezérelt, amely hozzáférést biztosít egyszerű konfigurálás, jól dokumentált konfigurációs lehetőségek. Az úgynevezett a Microsoft® Robust File Copy Utility, mint a core modul másolás nyújtó, biztonságos, megbízható másolás, tükrözés funkció. A speciális 'combo biztonsági mentés' funkció egyesíti a két későbbi tartalék szakaszok egy lehetővé teszi a két biztonsági intézkedéseket, hogy mindig el kell végezni egymás után. Biztonsági fejlődés mindig írt képernyő, valamint a log fájlt, ami lehet felül könnyen.
Információ frissítve: