TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup είναι ένα απλό στη χρήση πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για Microsoft Windows
Βαθμολογία
 
Η ψήφος σας
Τελευταία έκδοση:
1.3 (Δείτε όλους)
Προγραμματιστής:
Dr Thomas-M. Stein

Παλιές εκδόσεις

Δείτε όλους
TMS Backup είναι ένα απλό στη χρήση πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για Microsoft Windows λειτουργικά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων που βασίζεται στη δομή του καταλόγου. Μόλις ρυθμιστεί να επιτρέπει επιλεκτικά αντίγραφα ασφαλείας για να γίνει εύκολα σε όλες ή σε ένα υποσύνολο των προ-ρυθμισμένες τμήματα. Σαφείς περιγραφές κειμένου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει τα διάφορα τμήματα αντιγράφων ασφαλείας.
Με βάση την απλή διάταξη και ασφαλή διοικητικών στρώμα, μέρα με την ημέρα τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν, συνεπώς, να γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, ακόμη και από λιγότερο έμπειρους χρήστες.
TMS Backup διαμόρφωση είναι πλήρως καθοδηγούμενο από το μενού παρέχει πρόσβαση σε απλό να ρυθμίσετε και καλά τεκμηριωμένες επιλογές διαμόρφωσης. Χρησιμοποιεί το Microsoft® Robust File Copy Utility ως τον πυρήνα αντιγραφή η ενότητα παρέχει ασφαλή και ισχυρή αντιγραφή και κατοπτρισμό λειτουργικότητα. Το advanced 'combo αντιγράφων ασφαλείας", το χαρακτηριστικό συνδυάζει δύο επόμενες αντιγράφων ασφαλείας τμημάτων σε ένα, επιτρέποντας δύο αντιγράφων ασφαλείας δράσεις για να γίνεται πάντα με τη σειρά. Πρόοδος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι πάντα γραμμένο στην οθόνη, καθώς και το αρχείο καταγραφής το οποίο μπορεί να αναθεωρηθεί εύκολα.
Οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις: