TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup-това е лесна за използване програма за резервно копиране за Microsoft Windows OS
Оценка
 
Вашият глас
Последна версия:
1.3 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Dr Thomas-M. Stein
TMS Backup това е лесна за използване програма за резервно копиране за операционни системи Microsoft Windows е предназначен за архивиране на данни и файлове на базата на структурата на директориите. След конфигуриране той позволява избирателно гръб, за да бъдат лесно изпълнени на всички или на част от предварително конфигурирани профили. Текстови описания могат да бъдат използвани за описание на различните раздели на гръб.
На базата На просто оформление и защитени Secure административен слой, ден след ден, така че резервно копие може да се извърши безопасно и лесно дори и по-Опитни потребители.
Конфигурация TMS Backup напълно меню дава достъп до лесен за настройка и добре документирана настройки за конфигурация. Той използва Microsoft® Robust File Copy Utility като основен модул за копиране осигурява сигурна и надеждна функционалност за архивиране и огледало. Функцията засилено гръб разход на' съчетава в себе си две следващите секции резервно копие в едно две действия, архивиране винаги се извършва в определена последователност. Архивиране на прогрес винаги се пише на екрана, а също и в лог файл, който може лесно да бъде оценена.
Информацията е актуализирана на: