TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup este un simplu de utilizat program de backup pentru Microsoft Windows OS
Evaluare utilizator
 
Votul dvs.
Ultima versiune:
1.3 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Dr Thomas-M. Stein
TMS Backup este un simplu de utilizat program de backup pentru Microsoft Windows sisteme de operare proiectat pentru backup de date și fișiere bazate pe structura de directoare. Odată configurat, vă permite selectiv backup pentru a fi efectuate cu ușurință pe toate sau pe un subset de pre-configurate secțiuni. Simplu descrieri de text poate fi folosit pentru a descrie diferitele secțiuni de rezervă.
Bazat pe aspect simplu și protejat de sigure administrative strat, de zi cu zi de backup, prin urmare, poate fi efectuată în condiții de siguranță și cu ușurință chiar și de către utilizatorii mai puțin experimentați.
TMS Backup de configurare este complet condus de meniu oferă acces la simplu de configurat și bine documentate opțiuni de configurare. Se utilizeaza Microsoft® Robust File Copy Utility ca nucleu copierea modul furnizarea sigură și robustă copierea și oglindire funcționalitate. Avansate pentru combo backup' caracteristică combină două ulterioară secțiuni de rezervă pentru a permite două de rezervă acțiuni să fie întotdeauna efectuate în secvență. Backup progresul este întotdeauna scris cu ecran precum și în fișierul jurnal care poate fi analizat cu ușurință.
Informații actualizate în data de: