TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup on helppo käyttää varmuuskopio-ohjelma Microsoft Windows OS
Käyttäjän arviointi
 
Sinun äänesi
Uusin versio:
1.3 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
Dr Thomas-M. Stein
TMS Backup on helppo käyttää varmuuskopio-ohjelma Microsoft Windows käyttöjärjestelmiä, jotka on suunniteltu varmuuskopioida tietoja ja tiedostoja perustuu kansiorakenteen. Kun asetukset on määritetty, että se mahdollistaa valikoivan varmuuskopiot voidaan suorittaa helposti kaikki tai osan valmiiksi konfiguroitu kohdat. Pelkkää tekstiä kuvaukset voidaan käyttää kuvaamaan eri varmuuskopiointi osiot.
Perustuu yksinkertainen ulkoasu ja suojattu hallinnollinen kerros, päivä-to-day varmuuskopiot vuoksi voidaan suorittaa turvallisesti ja helposti jopa vähemmän kokeneille käyttäjille.
TMS Backup kokoonpano on täysin valikko-ohjattu antaa pääsyn yksinkertainen-to-configure ja hyvin dokumentoitu asetuksia. Se hyödyntää Microsoft® Robust File Copy Utility ydin kopiointi-moduuli, joka tarjoaa turvallisen ja vankka kopiointi ja peilaus toiminnallisuus. Advanced 'combo varmuuskopio' - toiminto yhdistää kaksi myöhemmin varmuuskopiointi osiot yksi, jonka avulla kaksi varmuuskopiointi toimia aina suorittaa järjestyksessä. Varmuuskopioinnin edistyminen on aina kirjallinen näyttö sekä log-tiedosto, joka voidaan tarkistaa helposti.
Tiedot päivitetty: