TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup egy egyszerű, használható biztonsági mentés program Microsoft Windows OS
Értékelés
 
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
1.3 (Összes)
Fejlesztő:
Dr Thomas-M. Stein

Régi verziók

Összes
TMS Backup egy egyszerű, használható biztonsági mentés program Microsoft Windows operációs rendszereket, amelyeket úgy terveztek, hogy biztonsági másolatot az adatok, fájlok alapján könyvtárszerkezet. Egyszer beállított lehetővé teszi, hogy a szelektív biztonsági mentést kell végezni könnyen egészét vagy egy részét, előre beállított szakaszok. Egyszerű szöveges leírásokat is lehet szemléltetni a különböző tartalék szakaszok.
Alapján, az egyszerű elrendezés, védett, biztonságos közigazgatási réteg, napi mentések ezért végezhető el biztonságosan, könnyen még a kevésbé tapasztalt felhasználók számára.
TMS Backup konfiguráció teljes mértékben a menü-vezérelt, amely hozzáférést biztosít egyszerű konfigurálás, jól dokumentált konfigurációs lehetőségek. Az úgynevezett a Microsoft® Robust File Copy Utility, mint a core modul másolás nyújtó, biztonságos, megbízható másolás, tükrözés funkció. A speciális 'combo biztonsági mentés' funkció egyesíti a két későbbi tartalék szakaszok egy lehetővé teszi a két biztonsági intézkedéseket, hogy mindig el kell végezni egymás után. Biztonsági fejlődés mindig írt képernyő, valamint a log fájlt, ami lehet felül könnyen.
Információ frissítve: