TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup er en simpel at bruge backup-program for Microsoft Windows OS
Brugerscore
 
Din stemme
Seneste version:
1.3 (Se alle)
Udvikler:
Dr Thomas-M. Stein

Gamle versioner

Se alle
TMS Backup er en simpel at bruge backup-program for Microsoft Windows operativsystemer, der er udviklet til backup af data og filer, der er baseret på mappestruktur. Når konfigureret det giver mulighed for selektiv backup skal udføres nemt på alle eller på en delmængde af pre-konfigureret sektioner. Almindelig tekst beskrivelser kan bruges til at beskrive de forskellige backup-sektioner.
Baseret på det enkle layout og beskyttet af sikre administrative lag, dag-til-dag sikkerhedskopier kan derfor udføres nemt og sikkert, selv ved mindre erfarne brugere.
TMS Backup konfiguration er fuldt menustyret, der giver adgang til enkel at konfigurere og veldokumenteret indstillingsmuligheder. Det udnytter den Microsoft® Robust File Copy Utility som kernen kopiering modul, der giver sikker og robust kopiering og spejling funktionalitet. Den avancerede 'combo backup' funktionen kombinerer to efterfølgende backup sektioner til et, der tillader to backup handlinger altid udføres i rækkefølge. Backup fremskridt er altid skrevet til skærmen samt til log-fil, som kan tages op til revision nemt.
Information opdateret: