TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup is een eenvoudig te gebruiken back-up programma voor Microsoft Windows OS
Gebruikerswaardering
 
Jouw stem
Nieuwste versie:
1.3 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Dr Thomas-M. Stein
TMS Backup is een eenvoudig te gebruiken back-up programma voor Microsoft Windows operating systemen, ontworpen om back-ups van gegevens en bestanden op basis van de directory-structuur. Eenmaal geconfigureerd, kunt selectieve back-ups te gemakkelijk worden uitgevoerd op alle of van een deel van de pre-geconfigureerd secties. Gewone tekst beschrijvingen kunnen worden gebruikt voor het beschrijven van de verschillende back-secties.
Op basis van de eenvoudige lay-out en beschermd door secure administratieve laag, dag-tot-dag back-ups kan dus worden uitgevoerd veilig en gemakkelijk, zelfs door minder ervaren gebruikers.
TMS Backup configuratie is volledig menugestuurd die toegang geven tot een eenvoudig te configureren en te goed gedocumenteerd configuratie-opties. Het maakt gebruik van de Microsoft® Robust File Copy Utility als de kern van het kopiëren module het bieden van veilige en robuuste kopiëren en spiegelen functionaliteit. De geavanceerde 'combo' back-up' - functie is een combinatie van twee opeenvolgende back-up van secties een twee back-up acties altijd op volgorde uitgevoerd. Back-up van de vooruitgang is altijd geschreven scherm evenals de log-bestand dat kan worden bekeken gemakkelijk.
Info vernieuwd op: