TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup är en enkel-att-använda backup-program för Microsoft Windows OS
Användarbetyg
 
Ditt betyg
Senaste versionen:
1.3 (Se alla)
Utvecklare:
Dr Thomas-M. Stein

Gamla versioner

Se alla
TMS Backup är en enkel-att-använda backup-program för Microsoft Windows operativsystem utformat för att säkerhetskopiera data och filer baserat på katalogstruktur. En gång konfigurerat det gör selektiva säkerhetskopior för att enkelt utföras på hela eller på en delmängd av förkonfigurerade avsnitt. Oformaterad text beskrivningar kan användas för att beskriva olika backup-avsnitt.
Baserat på den enkla layout och skyddade av en säker administrativ nivå, dag-till-dag säkerhetskopior kan därför utföras enkelt och säkert även av mindre erfarna användare.
TMS Backup konfiguration är fullt menystyrd som ger tillgång till enkel att konfigurera och väl dokumenterade konfigurationsalternativ. Det använder den kursen Microsoft® Robust File Copy Utility som kärnan kopiera modul tillhandahåller en säker och robust kopiering och spegling av funktionalitet. Den avancerade 'combo backup" - funktionen kombinerar två efterföljande backup sektioner för att man tillåter två backup åtgärder för att alltid utföras i sekvens. Säkerhetskopiering är alltid skrivs till skärmen samt att den loggfil som kan ses vara enkelt.
Info uppdaterad: