TMS Backup

TMS Backup 1.3

TMS Backup er en enkel å bruke sikkerhetskopiering av program for Microsoft Windows OS
Brukervurdering
 
Din stemme
Siste versjon:
1.3 (Se alle)
Utvikler:
Dr Thomas-M. Stein

Gamle versjoner

Se alle
TMS Backup er en enkel å bruke sikkerhetskopiering av program for Microsoft Windows operativsystemer utformet for å sikkerhetskopiere data og filer basert på mappestrukturen. Når konfigurert det tillater selektiv sikkerhetskopiering skal utføres enkelt på alle eller et delsett av pre-konfigurerte seksjoner. Ren tekst beskrivelser kan brukes til å beskrive de ulike backup seksjoner.
Basert på enkle layout og beskyttet via sikker administrative lag, dag-til-dag sikkerhetskopier kan derfor utføres trygt og enkelt selv ved mindre erfarne brukere.
TMS Backup konfigurasjon er fullt meny drevet som gir deg tilgang til enkel å konfigurere og godt dokumentert alternativer for konfigurasjon. Det utnytter den Microsoft® Robust File Copy Utility som kjernen kopiering modulen gir deg sikker og robust kopiering og skjermer via airplay-funksjonalitet. Avansert 'combo backup funksjonen kombinerer to påfølgende backup deler til en slik to backup tiltak for å alltid være utført i riktig rekkefølge. Fremdrift for sikkerhetskopiering er alltid skrevet til skjermen, så vel som til logg-fil som kan bli vurdert på en enkel måte.
Info oppdatert den: